Visitas

jueves, 28 de abril de 2016

Què és?


Aquest és un projecte, que fem els alumnes de 4t de la ESO.

Ajuntant mans”,així s’anomena el nostre projecte ja que hem de deixar de pensar tant en nosaltres mateixos, ser egoistes, agafar-ho tot per a nosaltres i evitar l’individualisme, i per tant, hem d’obrir aquestes mans i ajuntar-les amb els altres perquè així aquest problema es por solventar millor.

La descripció del projecte que nosaltres tenim en ment és el següent: anirem a diversos  supermercats i posarem un punt de recollida on la gent deixarà els aliments voluntàriament, també informarem a la gent on aniran destinats els aliments recollits per a que sàpiguen que tot és molt transparent. Per una altre part ens agradaria treballar en un menjador social o alguna cosa semblant. I per últim, informar a la gent de la problemàtica i que quan parlem de desnutrició no cal pensar en els nens d’Àfrica ja que aquí també n’hi ha.

Els nostres objectius del projecte són donar aliments a tota la gent(sense mirar cap condició social), pujar l’autoestima d’aquesta gent que està passant per unes situacions tan difícils , que la gent senti empatia i doni menjar sense haver d’insistir molt, és a dir,que ho facin espontàniament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario